Árak

Tekintsd meg csomagajánlataimat. Természetesen ettől eltérő, egyedi igények kiszolgálására is van lehetőség. Kérlek, keress fel valamelyik elérhetőségemen.

mini_csomag.png

Konzultációval egybekötött tanácsadás menyasszonyoknak, szolgáltatók ajánlásával:

Egy kávé és sütemény mellett kötetlen elbeszélgetés a menyasszony stylisttal,a menyasszony személyiségéről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseiről a menyasszonyi ruhát illetően. A beszélgetés után a megbeszéltek alapján megfelelő és megbízható szolgáltatókat (menyasszonyi ruha szalon, cipő, fejdísz-fátyol, ékszer, táska, egyéb kiegészítő, smink, haj ) ajánl a menyasszony stylist, elérhetőségekkel, néhány mondatos bemutatkozással.

Időtartam: 1–3 óra
Ár: 20 000 Ft+áfa

midi_csomag.png

Menyasszonyi ruha és kiegészítők kiválasztása közösen a menyasszony stylisttal, styling, konzultáció, tanácsadás:

Egy kávé és sütemény mellett kötetlen elbeszélgetés a menyasszony stylisttal, a menyasszony személyiségéről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseiről a menyasszonyi ruhát illetően. A beszélgetés után a megbeszéltek alapján megfelelő és megbízható szolgáltatókat (menyasszonyi ruha szalon, cipő, fejdísz-fátyol, ékszer, táska, egyéb kiegészítő, smink, haj) ajánl a menyasszony stylist, elérhetőségekkel, néhány mondatos bemutatkozással. A szolgáltatók kínálatának áttekintése után a menyasszony stylist elkíséri a menyasszonyt a próbákra, ott egyszerre lesz barátnő, és édesanya, de ami a legfontosabb, hogy mindemellett független szakértőként fogja segíteni a ruha és az egyéb kiegészítők kiválasztását a nagy napra.

Időtartam: 1 konzultációs nap (1–3 óra)
+ 3 próbanap (alkalmanként 1–2 óra)

Ár: 60 000 Ft+áfa

extra_csomag.png

Menyasszonyi ruha és kiegészítők kiválasztása közösen a menyasszony stylisttal, styling, konzultáció, tanácsadás. Az esküvő napján öltöztetés, segítő részvétel a kreatív fotózáson:

Egy kávé és sütemény mellett kötetlen elbeszélgetés a menyasszony stylisttal, a menyasszony személyiségéről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseiről a menyasszonyi ruhát illetően. A beszélgetés után a megbeszéltek alapján megfelelő és megbízható szolgáltatókat (menyasszonyi ruha szalon, cipő, fejdísz-fátyol, ékszer, táska, egyéb kiegészítő, smink, haj) ajánl a menyasszony stylist, elérhetőségekkel, néhány mondatos bemutatkozással. A szolgáltatók kínálatának áttekintése után a menyasszony stylist elkíséri a menyasszonyt a próbákra, ott egyszerre lesz barátnő, és édesanya, de ami a legfontosabb, hogy mindemellett független szakértőként fogja segíteni a ruha és az egyéb kiegészítők kiválasztását a nagy napra, továbbá a smink- és frizarapróbán is jelen van, hogy tökéletes legyen az összhang a ruha-smink-frizura tekintetében. Az esküvő napján a menyasszonystylist felöltözteti a menyasszonyt, elkíséri a párt a kreatív fotózásra, ahol figyel a legapróbb részletekre..

Időtartam: 1 konzultációs nap (1–3 óra)
+ 3 próbanap (alkalmanként 1–2 óra)
+ az esküvő napja a kreatív fotózásig. Amennyiben a 3 próbanap nem elegendő, további próbanapok vehetők igénybe. Ára egyedi megbeszéléssel.

Ár: 110 000 Ft+áfa
(Bp-nél 50 km-nél nagyobb távolság esetén +útiköltség)